Plesni kursevi za decu

deca13

Ča ča ča, valcer, rumba, fokstrot – kroz decenije ovi plesovi postali su sinonimi za stil i gracioznost. Ako tražite neku aktivnost kroz koju će Vaše dete razviti ove osobine plesna škola je odličan izbor. Ples je koristan sa mnogo aspekata, ali je takođe veoma zabavan i zanimljiv, ali i praktičan kada odrastu i krenu na različite društvene događaje.

Pedagoško i stručno obučeni instruktori plesa svoje ogromno iskustvo koriste da bi na najbolji mogući način stvorili kod dece osećaj za pokret, muziku, druženje, timski rad. Razdragani dečiji smeh i vesela muzika karakteristični su za časove na kojima ih uvodimo u čarobni svet plesa.

Različite su prednosti časova plesa koje utiču na ličnost deteta i njegov pogled na svet:

Vežba

Svi znamo da bi deca danas trebalo da koriste svaku priliku da vežbaju. Razvojem video-igrica i interneta, neki od njih više ne izlaze da se igraju. Ples je odlična aerobna aktivnost koja će ih pokrenuti i pomoći im da razviju brzinu, okretnost i koordinaciju. Cilj dečjeg plesnog programa je doprinos celovitom razvoju ličnosti, prvenstveno fizičkom razvoju i spečavanju nastanka deformiteta. Primenom odgovarajućih vežbi iz ovog programa obezbeđuje se harmoničan telesni rast i razvoj, pravilan razvoj motorike, koordinacija pokreta, pravilno držanje tela, prevencija telesnih deformiteta, emocionalan i intelektualni razvoj. A najbolje od svega je što kroz zabavu neće ni shvatiti da zaista vežbaju.

Sigurnost

deca14

Ako se Vaše ima poteškoća sa timskim ili individualnim sportovima, učenje plesa je fizička aktivnost koja će bez pritiska pomoći u razvijanju samopouzdanja. Instruktori su uvek pozitivni i strpljivi i čine sve da im pomognu da savladaju program. Dokazano je da će ples, bez obzira koji je tip plesa u pitanju, pomoći da se izgradi samopouzdanje i samopoštovanje, koje će im pomoći da se suoče sa stvarnim svetom kad odrastu.

Stvaranje novih prijateljstava

Ples je društvena aktivnost i Vaše dete će naučiti osnove društvene etikecije i uz uživanje u zabavnom okruženju steći nova prijateljstva. Opuštenost u socijalizaciji je sigurno velika prednost koju će imati u budućnosti.

POZOVITE DA ZAKAŽETE SVOJ PRVI ČAS VEĆ DANAS!

Program plesnih kurseva

1

Bronzani program

Osnovni program koji će vam pomoći da steknete siugurnost i oslobodite se na plesnom podijumu.

2

Srebrni program

Koncipiran je da razvije tajming i tehniku u svim plesovima. Stajling će učiniti da izgledate i osećate se prijatno na plesnom podijumu.

3

Zlatni program

Zlato je plesni standard sa velikim stepenom stajlinga. Temeljnija razrada pokreta će učiniti da se zlatni plesači istaknu na bilo kom plesnom podijumu.

4

Dijamantski program

Namenjen je plesačima koji su zainteresovani za performans, javne natupe ili takmičenja. Njegovi zamršeni obrasci mogu se savladati samo ako su oba partnera vešta.

Podeli sa prijateljima

Fiesta na Facebooku

Razmena banera

jooble

vojvodinacafe