Plesni kursevi za mladence

Mladenački ples - da traje celog života...

mladenci3

Zamislite sebe na svadbenom plesnom podijumu, okruženi prijateljima i porodicom. Muzika samo što nije krenula. Da li ste spremni? Bićete, naravno!

Iskustvo je pokazalo da svaki par ima drugačije potrebe, želje i rasporede, ali i da svako ima mogućnost da postane dobar plesač, uz dovoljno vremena. Zar ne bi bilo sjajno plesati romantično kroz ceo zajednički život? Možemo napraviti nešto što će biti samo vaše.

Ukoliko planirate venčanje, evo nekoliko saveta za učenje plesa za najvažniji dan:

Ne čekajte poslednji minut. Imajte na umu da će raspored biti veoma gust kako se venčanje približava. Preporučujemo da krenete sa učenjem ranije kako biste imali više vremena za uvežbavanje, pogotovo ako je ples novina za vas.

Ako niste izabrali pesmu, i to je OK. Na vašem prvom času upoznaćemo vas sa glavnim plesovima koje većina parova bira. Možemo vam pomoći da izaberete neki u skladu sa onim što vam se najviše dopada i koji vam nabolje ide. Ako ste izabrali pesmu, ponesite je sa sobom!

Budite strpljivi i opušteni tokom učenja. Ples je odličan za oslobađanje od stresa i vrlo zabavan, tako da nemojte vršiti pritisak jedno na drugo.

Ne pokušavajte da učite vašeg partnera. Oboje ćete se mnogo više zabaviti ukoliko prepustite instruktoru da se pozabavi podučavanjem.

Vežbajte u odgovarajućoj obući. Na časovima nosite cipele koje su najsličnije onima koje ćete nositi na dan venčanja.

Budite redovni sa zakazivanjem časova. Što češće budete dolazili, manje će biti ponavljanja na časovima. Planirajte dolazak barem jednom nedeljno kako biste dobili najviše od svojih časova.

Koristite svaku priliku za vežbanje. Svako se oseća najsigurnije na privatnom času, ali i grupni časovi plesne škole, kao i zabave i plesne večeri približiće vam ono što vas čeka, a instruktor će biti tu da pomogne! Učenje mladenačkog plesa je najlepši poklon koji možete podariti jedno drugom. Ako se budete osećali sigurno i samouvereno dok plešete zajedno, prvi ples ostaće zauvek u vašem sećanju.

POZOVITE DA ZAKAŽETE SVOJ PRVI ČAS VEĆ DANAS!

Pre prvog časa bilo bi dobro da znate:

1. Kakva će vrsta muzike biti na venčanju?

2. Da li će bend svirati ili će pustiti vašu pesmu?

3. Da li ćete na svadbi imati ples majka-sin/otac-ćerka ili šaljivi grupni ples?

4. Da li će biti plesa i na medenom mesecu?

5. Koliki će biti plesni podijum na venčanju?

6. Na koliko ćete drugih venčanja ići ove godine?

 

Odgovori na najčešća pitanja koja parovi postavljaju:

1. Kada bi trebalo da počnemo sa časovima?

Odmah. Onda ništa neće biti užurbano i svaki ples biće malo umetničko delo. Ali ako je venčanje i ovog vikenda, bolje išta, nego ništa, pa je ALARM paket pravo rešenje za vas.

2. Koliko vremena će nam biti potrebno?

To zavisi od toga koliko ćete časova imati nedeljno, koliko dobri želite da budete, i od vaših sposobnosti za brzo savladavanje koraka. Već posle prvog časa moći ćemo da vam odgovorimo na ovo pitanje, a i vi ćete znati dovoljno da kažete šta želite da napravimo.

3. Venčanje je tek sledeće godine. Da li treba da počnemo?

Da, barem jedan čas. Tada ćete doneti odluku da li ćete odmah nastaviti sa časovima ili ćete sačekati da se venčanje približi. Zapravo, dok ne dođete nećete znati kako to izgleda. Kada ljudi vide koliko je zabavno i lepo plesati, i da oni to mogu, uvek požele da su došli još ranije.

4. POMOĆ! Venčanje je ovog vikenda a JA NE ZNAM DA PLEŠEM!

Dve reči – ALARM paket. Skuplje je, ali vredi svaku paru. Stisnite petlju i uradite to!

5. Da li moramo da imamo izabranu pesmu? Možemo li da izaberemo bilo koju?

Polako, jedno po jedno pitanje. Ne morate da imate izabranu pesmu. Naučićemo vas da plešete, a onda ukombinovati to sa muzikom. A koju pesmu da izaberete? Koju god poželite! To je vaš dan, izaberite pesmu koja vam nešto znači. Možemo vas naučiti da plešete bilo šta!

Program plesnih kurseva

1

Bronzani program

Osnovni program koji će vam pomoći da steknete siugurnost i oslobodite se na plesnom podijumu.

2

Srebrni program

Koncipiran je da razvije tajming i tehniku u svim plesovima. Stajling će učiniti da izgledate i osećate se prijatno na plesnom podijumu.

3

Zlatni program

Zlato je plesni standard sa velikim stepenom stajlinga. Temeljnija razrada pokreta će učiniti da se zlatni plesači istaknu na bilo kom plesnom podijumu.

4

Dijamantski program

Namenjen je plesačima koji su zainteresovani za performans, javne natupe ili takmičenja. Njegovi zamršeni obrasci mogu se savladati samo ako su oba partnera vešta.

Podeli sa prijateljima

Fiesta na Facebooku

Razmena banera

jooble

vojvodinacafe

Nemate partnera za ples?

Plesni klub FIESTA je jedini klub u Novom Sadu koji može da Vam obezbedi plesnog partnera ukoliko ga nemate. Bez razlike koji ste nivo, početni, srednji ili viši izaberite nekog od naših plesnih instruktora i vežbajte sa najboljima.