Plesni kursevi za odrasle

kurs-odrasli-8

Uz stručne instruktore u opuštenoj atmosferi, kroz zabavu i druženje na početnom kursu naučite osnovne plesove s najjednostavnijim plesnim figurama, a na srednjim i višim kursevima usavršite stečeno plesno znanje obogaćeno većim brojem novih plesova i figura, poboljšajte estetski utisak, stecite samostalnost i sigurnost u nastupu na plesnom podijumu.

Kod nas su dobrodošle sve generacije ljubitelja dobre muzike i plesa, kako početnici, tako i oni koji samo žele lep provod u dobrom društvu, pa sve do onih kojima se ples već duboko "uvukao pod kožu".

Ples će vas ojačati, učiniti bržim, izdržljivijim i fleksibilnijim, poboljšati vam koordinaciju, a može predstavljati i izvrstan uvod u ostale kreativne aktivnosti poput dramske umetnosti i muzike.

Ukoliko se dogodi da neki ples morate da naučite što pre, ili želite potpunu pažnju instruktora samo za sebe, nudimo vam i individualne časove potpuno prilagođene ličnim potrebama, željama i sposobnostima. Na njima ćete pod budnim okom svog plesnog instruktora napredovati brže i učiti samo one plesove koje želite.

Da biste započeli plesnu čaroliju potrebno je samo da nam se javite! Možete doći sami ili u paru. Ponesite osmeh i par udobnih cipela i ne zaboravite: ples je zabava!

POZOVITE DA ZAKAŽETE SVOJ PRVI ČAS VEĆ DANAS!

Mladenački ples - da traje čitavog života

Zamislite sebe na svadbenom plesnom podijumu, okruženi prijateljima i porodicom. Muzika samo što nije krenula. Da li ste spremni? Bićete, naravno!

Najčešća pitanja parova:

 • Kada bi trebalo da počnemo sa časovima?
 • Koliko vremena će nam biti potrebno?
 • Venčanje je tek sledeće godine. Da li treba da počnemo?
 • POMOĆ! Venčanje je ovog vikenda a JA NE ZNAM DA PLEŠEM!
 • Da li moramo da imamo izabranu pesmu? Možemo li da izaberemo bilo koju?

Pre prvog časa treba znati:

 • Kakva će vrsta muzike biti na venčanju?
 • Da li će bend svirati ili će pustiti vašu pesmu?
 • Da li ćete na svadbi imati ples majka-sin ili otac-ćerka ili šaljivi grupni ples?
 • Da li će biti plesa i na medenom mesecu?
 • Koliki će biti plesni podijum na venčanju?
 • Na koliko ćete drugih venčanja ići ove godine?

Odgovore na ova, kao i na sva ostala pitanja u vezi Kursa za mladence saznjate ovde.

Program plesnih kurseva

1

Bronzani program

Osnovni program koji će vam pomoći da steknete siugurnost i oslobodite se na plesnom podijumu.

2

Srebrni program

Koncipiran je da razvije tajming i tehniku u svim plesovima. Stajling će učiniti da izgledate i osećate se prijatno na plesnom podijumu.

3

Zlatni program

Zlato je plesni standard sa velikim stepenom stajlinga. Temeljnija razrada pokreta će učiniti da se zlatni plesači istaknu na bilo kom plesnom podijumu.

4

Dijamantski program

Namenjen je plesačima koji su zainteresovani za performans, javne natupe ili takmičenja. Njegovi zamršeni obrasci mogu se savladati samo ako su oba partnera vešta.

Podeli sa prijateljima

Fiesta na Facebooku

Razmena banera

jooble

vojvodinacafe

Nemate partnera za ples?

Plesni klub FIESTA je jedini klub u Novom Sadu koji može da Vam obezbedi plesnog partnera ukoliko ga nemate. Bez razlike koji ste nivo, početni, srednji ili viši izaberite nekog od naših plesnih instruktora i vežbajte sa najboljima.